/ CONNECT 
nieuwe lichting ATD 2020

De uitdaging: hoe verbind je de verhalen van een verse generatie van 150 afstudeerders met 20 nationaliteiten van de Academie voor Dans en Theater in één publicatie – zonder dat het een saai plaatje-praatje-jaarboek wordt?

Het resultaat: CONNECT, een sprankelend jaarboek in magazinevorm. Elke magazineproductie, fotoshoot of rubriek legt spannende dwarsverbanden tussen talentvolle dansers, acteurs, technici, makers en producenten van de 17 verschillende opleidingen. Soms is die connectie dat studenten één klas vormen of samen een voorstelling maken. Dan weer is de connectie dat ze dezelfde beeldtaal hanteren. Of dat ze geboeid zijn door dezelfde thematiek: inclusiviteit,diversiteit en duurzaam denken bijvoorbeeld. Studenten konden zelf aangeven hoe en met wie zij zich verbonden voelen en met wie zij hun jaarboekpagina’s graag wilden delen.

De afwisselende magazinevormgeving van het boek weerspiegelt de talrijke verbindingen van studenten met elkaar, met andere opleidingen en met de wereld. Tegelijkertijd weerspiegelt de vormgeving de vrolijke diversiteit van de afstuderende studenten en de verschillende opleidingen. 

Later meer beeld! maar hier alvast iets te bladeren.

i.s.m. Petra Boers, Manfred Kokmeijer en Wouter van Loondruk op snee testmateriaal 

erla@erontwerpt.nl
+31 6 48075506

De Constant Rebecqueplein 20b
2518 RA Den Haag